Home » Badan Kerajaan » Jawatan Kosong Taman Botani Negara Shah Alam; Juruteknik Komputer, Jawatan Pengawal Keselamatan Disember 2012

Jawatan Kosong Taman Botani Negara Shah Alam; Juruteknik Komputer, Jawatan Pengawal Keselamatan Disember 2012


Share/Bookmark

Taman Botani Negara Shah Alam pada asalnya dikenali sebagai  TPM yang dulunya dikenali sebagai Taman Pertanian Bukit Cerakah mula dibangunkan pada 24 April 1986 sebelum dimasyhurkan menjadi Taman Pertanian Malaysia Bukit Cahaya Seri Alam oleh Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Al-Haj ibni Hisamuddin Alam Shah Al-Haj pada tahun 1991. Nama TBNSA sekarang adalah selaras dengan keputusan Jemaah Menteri pada tahun 2007 untuk membangunkan TBNSA menggantikan TPM.

Tujuan TBNSA dibangunkan adalah sebagai pusat kecemerlangan negara dalam bidang pendidikan, penyelidikan saintifik dan pemuliharaan bagi pembangunan botani, hortikultur, pertanian serta bidang-bidang lain yang berkaitan dengannya.

TAMAN BOTANI NEGARA SHAH ALAM (TBNSA) BERCADANG UNTUK MEMBUAT PENGAMBILAN JAWATAN BARU LANTIKAN SECARA KONTRAK (CONTRACT OF SERVICE) SELAMA SATU (1) TAHUN. JAWATAN-JAWATAN TERSEBUT ADALAH SEPERTI BERIKUT:

1. Juruteknik Komputer Gred FT17
2. Jawatan Pengawal Keselamatan Gred KP11

Should you interest please click here :

MUAT TURUN SYARAT LANTIKAN

Tarikh Tutup Permohonan: 15 Januari 2013
Lokasi: Selangor
Sektor: Kerajaan

Posted on : December 7th, 2012