Home » Badan Berkanun » Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Bintulu; Penolong Pegawai Tadbir, Pembantu Tadbir Disember 2012

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Bintulu; Penolong Pegawai Tadbir, Pembantu Tadbir Disember 2012


Share/Bookmark

About Lembaga Pelabuhan Bintulu:

Lembaga Pelabuhan Bintulu adalah badan kawalselia memainkan peranan yang penting didalam menyokong Pelabuhan Bintulu dalam industri petroleum dan gas Malaysia dan juga sebagai pelabuhan yang menguruskan pelbagai kargo seperti kontena, kargo am, pukal dan lain-lain lagi.

 Sebagai sebuah pelabuhan yang bertaraf dunia, khususnya di rantau BIMP-EAGA, Pelabuhan Bintulu telah berusaha untuk mempertingkatkan kualiti serta kemudahan yang sedia ada bagi mengekalkan reputasinya dan prestasinya dengan cemerlang. Dalam tempoh hampir dua puluh lapan tahun, Pelabuhan Bintulu masih memainkan peranan penting di dalam perdagangan di Negeri Sarawak untuk Malaysia umumnya.

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Bintulu:

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di bawah Skim Perkhidmatan Singkat (SPS) bagi tempoh satu (1) tahun secara Kontrak Untuk Perkhidmatan (Contract For Service) di Lembaga Pelabuhan Bintulu.

1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N27
2. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17

MUAT TURUN SYARAT LANTIKAN

MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Tarikh Tutup Permohonan Lembaga Pelabuhan Bintulu : 7 Disember 2012

Posted on : December 3rd, 2012